[:fi]Mitä on Alexander-tekniikka?[:]

[:fi]On monia tapoja kuvailla Alexander-tekniikkaa: se on kehon ja mielen hallintaa, oppimaan oppimista, hermoston rauhottamista. Tekniikka voi palauttaa sellaisen vaivattoman keveyden olemukseen, jonka saatat muistaa lapsuudestasi. Alexander-tekniikkaa opetellaan opettajan ohjauksessa, mutta sillä on myös terapeuttisia vaikutuksia.

Useimmat oppilaani kiinnostuivat Alexander-tekniikasta, koska heillä oli selkäkipuja tai muita tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Toisaalta moni muusikko, näyttelijä tai urheilun harrrastaja käyttää Alexander-tekniikkaa suorituksensa parantamiseen. Vaivattomasta liikkumisesta ja ajattelun kirkkaudesta on apua myös tietokoneen ja kännykän kanssa aikaansa viettäville.

[:]

Comments are closed.

Koronatiedote
Kaikki joogan ja Alexander-tekniikan opetus on toistaiseksi siirtynyt verkko-opetukseksi, ja jatkuu normaaleilla aikatauluilla. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua etäyhteyden muodostamisessa. Opastan kyllä, miten se onnistuu. Myös uudet opiskelijat ovat tervetulleita. Soita numeroon 0409615176 Sähköposti osoitteeseen aino.lesson@gmail.com Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! Aino